در این مطلب از بلاگ ماهان سرور آموزش رفع ارور 504 Gateway Timeout را به شما کاربران عزیز ارائه خواهیم داد. ممکن است این خطا برای سایت شما نیز به وجود آماده باشد یا بعدها با آن مواجه شوید پس بهتر است روش رفع آن را یاد بگیرید.
برخی اوقات عواملی سبب برور خطا هنگام کار با سیستم مدیریت محتوا شده و کاربران را با دردسر روبرو می کنند. خطای 504 در وردپرس گهگاه رخ می دهد و کاربران را درگیر مشکلاتی ناخواسته می کند. برای اینکه اطلاعات بیشتری در مورد ماهیت آن و نحوه رفع خطای 504 Gateway Timeout بدانید، ادامه مطلب را دنبال کنید. سعی بر آن شده تا مفاهیم بسیار کاربردی را در لواح این مطلب به شما بیان کرده و آموزش جامعی را در این خصوص ارائه نماییم.
سرور و مرورگرها تمام خطاهای موجود را با یک کد خاص نمایش می دهند و توضیحات زیادی را در مورد علت بروز این اتفاق اعلام نمی کنند. این شرایط ما را دچار سرگردنی می نماید و ادامه این مشکل واقعا کلافه کننده خواهد بود. خطای 504 در وردپرس یک کد اعلام وضعیت HTTP می باشد؛ به این معنی که هنگام تلاش برای بارگذاری صفحه یا انجام درخواست بازدیدکننده، پاسخ به موقعی از سوی سرور صادر نشده و صفحه 504 Gateway Timeout به شما نمایش داده می شود. به زبان ساده تر ارتباط مناسبی میان مرورگر و سرور برقرار نمی شود و فاصله زمانی میان درخواست مرورگر و پاسخ سرور بیش از حد معمول بوده است.
نمایش خطای 504 در وردپرس چگونه است؟
به وجود آمدن خطای 504 در وردپرس می تواند علل مختلفی داشته باشد و نیاز به بررسی گسترده ای برای رفع ارور Gateway Timeout داریم. بنابراین پیشنهاد می کنیم در کمال آرامش راه های معرفی شده در این مطلب را به دقت به کار ببندید.
با اینکه امکان دارد برخی از سایت ها، صفحه سفارشی برای ارور 504 Gateway Timeout ساخته باشند اما بسته به نوع مرورگر یا سیستم ها و سرورهای به کار گرفته شده به شیوه های مختلفی نمایش داده می شود که مرسوم ترین آن ها به شرح زیر است:
504 Gateway Timeout
HTTP 504
504 ERROR
(Gateway Timeout (504
HTTP Error 504 – Gateway Timeout
Gateway Timeout Error
خطای 504 Gateway Timeout در پنجره مرورگر دقیقا مانند صفحات عادی نشان داده می شود. ممکن است مانند یک صفحه سفید بزرگ با یک جمله انگلیسی نشان داده شود یا عبارات بیشتری در آن نقش ببندد. فارغ از ظاهر خطای 504 در وردپرس، تمام شیوه های نمایش مفهوم یکسانی دارند. این خطا می تواند در هر سیستم عامل یا دستگاهی نمایش داده شود. بنابراین امکان بروز این خطا حتی در گوشی های هوشمند یا مرورگرهای مانند Safari نیز وجود دارد.
رفع ارور 504 Gateway Timeout
بیشتر اوقات ارور 504 Gateway Timeout به معنای این است که زمان زیادی برای رد و بدل درخواست های میان مرورگر و سرور تلف می شود و ارتباط میان این دو به درستی کار نمی کند. از آنجایی که این ارور، نوعی خطای شبکه میان سرور های موجود و مرورگر به شمار می رود، اتصال اینترنت خانگی شما هم دخیل در این مسئله می باشد. در ادامه چندین روش را برای رفع خطای 504 در وردپرس به شما معرفی می نماییم:
برای رفع ارور 504 Gateway Timeout رفرش کنید
صفحه مرورگر خود را رفرش نمایید. شما می توانید از کلید F5 بدین منظور استفاده کنید یا دوباره روی URL درخواستی خود کلید Enter را بفشارید. خطای 504 Gateway Timeout در چنین حالتی موقتی می باشد و اختلات در سرعت اینترنت باعث آن می شود.
روشن و خاموش کنید.
تمام دستگاه های شبکه مربوط به اینترنت را مجددا راه اندازی کنید. گاه مشکلات سهوی در مورد مودم، روتر، کلیدها یا سایر سخت افزارهای شبکه شما اتفاق می افتد و سبب بروزی این خطای آزاردهنده می شود. بسیاری از کاربران از موفقیت آمیز بودن این تاکتیک در رفع مشکلات خود گزارش داده اند.
VPN خود را بررسی یا خاموش کنید.
تنظیمات سرور پروکسی را در مرورگر خود ارزیابی نمایید و از صحت آن ها اطمینان حاصل نمایید. تنظیمات نادرست مربوط به پروکسی منجر به ارور 504 می شود. اگر به این کار تسلط کافی ندارید، به راحتی VPN را خاموش کرده و صفحه را رفرش کنید. در صورتی که هنوز از این مشکل رنج می برید، ادامه متن را بخوانید.
تنظیمات DNS اینترنت مودم را تغییر دهید.
مقادیر DNS server تمام دستگاه های موجود در شبکه خود را تغییر دهید، البته در اینجا منظور همان مودم مربوط به شماست. برخی اوقات وجود ایراد در DNS server می تواند شما را با خطای 504 در وردپرس روبرو کند.
برای رفع ارور 504 Gateway Timeout فایروال سایت را خاموش کنید.
یکی از علل بروز ارور در وردپرس استفاده از افزونه های ایجاد کننده فایروال سایت می باشد. در این مرحله فایروال خود را به صورت موقت غیرفعال نموده و دوباره امتحان کنید. اگر مشکل رفع شده، تبریک ما را بپزیرید. شما توانستید مشکل موجود را رفع نمایید! پیشنهاد می کنیم افزونه عامل بروز این مشکل را بیشتر مورد بررسی قرار دهید یا از نیروهای متخصص در این زمینه استفاده کنید.
مشکلات متفرقه را از قلم نیاندازید!
گاه ترافیک سنگین سایت باعث بروز این مشکل می شود. در برخی مواقع وجود ایراداتی در پایگاه داده سایت شما، این خطا را به وجود می آورد؛ در چنین شرایطی افزونه WP-DBManager را نصب کرده و از آن کمک بگیرید. هچنین اگر به تازگی وردپرس را به کار گرفته اید، فایل htaccess. را نیز بررسی نمایید.
با ارائه دهنده هاستینگ تماس برقرار کنید.
اگر هنوز این مشکل را تجربه می کنید، بهتر است که از طریق تیکت این مشکل را به پشتیبان فنی هاست خود اطلاع دهید. در چنین مسئله ای آنها حتما مشکل شما را رفع خواهند کرد و به بررسی ابعاد بیشتر این مسئله می پردازند.
هشتم: با پشتیبانی فنی اینترنت خانگی خود صحبت کنید.
اگر با وجود اقدامات بالا مشکلات هنوز پابرجاست، لطفا با ارائه دهنده خدمات اینترنت خود تماس بگیرید. پس از طی روند عیب یابی فوق، احتمالا مشکل خطای 504 Gateway Timeout ناشی از مسئله ISP مربوط به اینترنت شماست. این روند را به آن ها سپرده تا سریع تر مشکلتان حل شود.