طراحی سایتآموزش وردپرسسیستم مدیریت محتوا

سفارشی سازی قالب در وب سایت های وردپرسی

4
(1)

سفارشی سازی قالب در وب سایت های وردپرسی باعث می شود که شما سایت خاص تری داشته باشید. برای آموزش این کار در ادامه با ماهان سرور همراه شوید.

برای راه اندازی شما یک نام دامنه مناسب و یکی از پلن های میزبانی وب موجود یک هاستینگ معتبر مثل پلن های اقتصادی تر آن همچون هاست اشتراکی ایران یا هاست حرفه ای تر مثل هاست مورد نیاز برای وردپرس را خریداری کرده و کار خود را آغاز می کنید. بعد از آن تازه زمان آن می رسد که شروع به ساخت وب سایت خود و سفارشی سازی آن کنید. در واقع شما باید یک قالب وردپرسی را روی وب سایت خود نصب کنید اما قالب های مختلف با وجود قابلیت های بسیاری که دارند باز هم نیاز به شخصی سازی دارند. شما می توانید با استفاده از خود وردپرس اقدام به سفارشی سازی پوسته وردپرس نمایید. برای این کار تنها نیاز است که آموزش سفارشی سازی وردپرس را دریافت کرده و مطابق آن پیش بروید. در این مقاله تصمیم داریم آموزش سفارشی سازی قالب وردپرس را در اختیار شما همراهان عزیز قرار دهیم. پس اگر می خواهید با این قابلیت وردپرس بیشتر آشنا شوید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

قابلیت سفارشی سازی قالب در وردپرس

با توجه به نوع قالبی که انتخاب می کنید می توانید از قابلیت های مختلفی برخوردار شوید. شما می توانید از یک قالب آماده استفاده کرده و در نهایت نیز اقدام به سفارشی سازی قالب وردپرس انتخاب شده نمایید. در واقع قالب های آماده به شما کمک می کنند تا یک پلتفرم آماده را در اختیار داشته باشید و مجبور نباشید صفر تا صد وب سایت خود را طراحی کنید. اما اگر می خواهید یک وب سایت منحصر به فرد و حرفه ای داشته باشید باید شخصی سازی قالب در وردپرس را در دستور کار خود قرار دهید. پس تا انتهای این مقاله در کنار ما باشید تا به شما بگوییم که سفارشی سازی پوسته وردپرس به شکلی صورت می گیرد و چگونه می توانید یک وب سایت خاص و منحصر به فرد که مطابق با نیازهای و معیارهای خودتان است را داشته باشید.

آموزش سفارشی سازی وردپرس

اگر قصد دارید از طریق وردپرس خود اقدام به ایجاد تغییرات در قالب خود و سفارشی سازی قالب وردپرس نمایید، باید مسیر زیر را دنبال کنید:

در اولین گام از این مسیر شما نیاز دارید که با وارد کردن اطلاعات خود در خصوص ورود به پیشخوان وردپرس اقدام کنید.
سپس در پیشخوان وردپرس و از طریق منو «نمایش» باید روی زیر منو «سفارشی سازی» کلیک کنید.

سفارشی سازی قالب

در این مرحله صفحه ای همانند تصویر زیر به شما نمایش داده می شود و می توانید به کمک منو قرار گرفته در سمت راست اقدام به شخصی سازی قالب در وردپرس نمایید.

سفارشی سازی قالب

گزینه های این منو با توجه به نوع قالب ممکن است تغییر کند، اما به طور کلی موارد زیر را شامل می شود:

مشاهده پوسته فعال

در این قسمت شما می توانید مشاهده کنید که چه قالبی در حال حاضر برای وب سایتتان فعال است. در صورت تمایل به تغییر آن تنها کافی است روی دکمه «تغییر بده» کلیک کنید تا وارد بخش «پوسته ها» شوید.

تنظیمات هویت سایت

در این بخش اطلاعات اصلی وب سایت خود را وارد می کنید. «عنوان سایت»، «معرفی کوتاه» و «نمادک تصویر» فیلدهایی هستند که می توانید تغییر دهید. عنوان سایت و توضیحات کوتاهی نیز درباره وب سایت خود و کاری که قرار است انجام دهد را وارد نمایید. سپس با کلیک روی «انتخاب آیکون سایت» لوگو یا هر آیکون دیگری که قرار است وب سایتتان با آن شناخته شود را وارد نمایید. نمادک در کنار برگه های مرورگر سیستم یا گوشی های تلفن همراه و نوارهای نشانگذاری قابل مشاهده خواهد بود. پس در انتخاب آن دقت لازم را داشته باشید.

سفارشی سازی قالب

ایجاد فهرست ها و سفارشی سازی

مدیریت ظاهر فهرست ها در صفحات از طریق این بخش امکان پذیر است. اگر شما پیش تر فهرست یا فهرست های خود را ایجاد کرده اید می توانید در بخش «فهرست ها» آنها را مشاهده نمایید. اما اگر هنوز فهرستی را ایجاد نکرده اید با کلیک روی دکمه «ایجاد فهرست جدید» اقدام به ساخت فهرست یا فهرست های مورد نظر خود نمایید. در نظر داشته باشید که نحوه نمایش و جایگاه فهرست هایی که می توانید ایجاد کنید به نوع قالب انتخابی شما و ویژگی های آن بستگی دارد.

سفارشی سازی قالب

در ادامه همین منو بخشی تحت عنوان «مکان های فهرست» وجود دارد که به کمک آن می توانید مشخص کنید که هر منو در کدام قسمت نمایش داده شود. برای مدیریت این بخش باید روی «مشاهده همه مکان ها» کلیک کنید. در منو جدیدی که به شما نمایش داده می شود این امکان را دارید که مشخص کنید هر یک از منوهای ایجاد شده در کدام بخش وب سایت شما قرار بگیرد.

با استفاده از این قسمت می توانید به راحتی اقدام به مدیریت ابزارک های وب سایت خود در طی فرآیند سفارشی سازی قالب نمایید. با استفاده از ویجت ها می توانید انواع مختلف داده‌های سایت مثل آیکون شبکه های اجتماعی، محتواهای چند رسانه‌ ای و… را در بخش های مختلف صفحات وب سایت خود نمایش دهید.

سفارشی سازی قالب

برای افزودن ابزارک به وب سایت خود باید روی دکمه «اضافه کردن ابزارک» کلیک کنید. به یاد داشته باشید که تعداد ابزارک ها نیز به نوع قالب انتخابی شما وابسته است.

نکته: شما می توانید با استفاده از قابلیت drag & drop ترتیب گزینه های قرار گرفته در فهرست ها یا ابزارک ها را مدیریت نمایید.

تنظیمات برگه خانه در وردپرس

با استفاده از این بخش از سفارشی سازی قالب وردپرس شما می توانید مشخص کنید که در صفحه اصلی سایت چه اطلاعاتی نمایش داده شود. این قسمت شامل دو گزینه «آخرین نوشته های شما» و «برگه ایستا» است.

سفارشی سازی قالب

با انتخاب مورد اول هر محتوایی که به وب سایت خود اضافه می کنید به صورت خودکار در صفحه خانه نمایش داده می شود. اما در صورت انتخاب برگه ایستا باید مشخص کنید که در «صفحه نخست» و «برگه نوشته ها» چه مواردی نمایش داده شود.

نکته: در نظر داشته باشید که صفحه نخست و برگه نوشته ها نمی توانند یکی باشند و در صورت انتخاب یک مورد برای هر دو آنها با خطا رو به رو می شوید اگر هنوز برگه ای را ایجاد نکرده اید می توانید با کلیک روی گزینه «افزودن برگه تازه» اقدام به ایجاد برگه های مورد نظر خود نمایید.

سفارشی سازی قالب با تعریف CSS اضافی

اگر قصد دارید با کدنویسی ظاهر وب سایت خود را سفارشی سازی نمایید، می توانید از طریق این بخش اقدام کنید.

سفارشی سازی قالب

بعد از اعمال تمامی این تغییرات می توانید با کلیک روی دکمه «انتشار» تغییرات را ذخیره و اعمال نمایید.

نکته: در پایین منوها بخشی وجود دارد که به شما این امکان را می دهد تا نوع نمایش تغییرات اعمال شده روی سیستم های خانگی، تبلت و گوشی های تلفن همراه را کنترل نمایید. برای اینکار تنها کافی است روی آیکون مربوط به هر یک از آنها کلیک کنید. با کلیک روی گزینه «پنهان کردن کنترل ها» نیز می توانید این بخش از پنهان کنید.

سفارشی سازی قالب

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد آرا: 1

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا