آموزش وردپرسسرور و شبکهسیستم مدیریت محتوا

آموزش رفع خطای 404 وردپرس

معمولاً سناریو  خطای 404 وردپرس یک کاربر می‌تواند به ناحیه مدیریت وردپرس و صفحه اصلی وبلاگ خود دسترسی داشته باشد، اما هنگام دسترسی به یک پست با پیغام خطای: 404 Not found روبرو می‌شود.

آموزش رفع خطای 404 وردپرس :

قبل از توضیح در خصوص رفع خطای 404 وردپرس بد نیست بدانید که وردپرس یک CMS قدرتمند است. گاهی اوقات یک تغییر کوچک ممکن است وب‌سایت شما را از دسترس خارج کند. با این حال، پیدا کردن راه حل برای مشکلات وردپرس بسیار آسان است. در بخش‌های قبل برخی از رایج‌ترین خطاها و مشکلات وردپرس که کاربران با آن‌ها مواجه شده‌اند مثل خطای internal server error یا خطا در اتصال به پایگاه داده را برطرف کرده‌ایم. یکی دیگر از مشکلات رایج در وردپرس که کاربران با آن مواجه می‌شوند پست‌های وردپرس است که خطای 404 را بازمیگردانند. در این مقاله نحوه‌ی برطرف کردن خطای 404 وردپرس را آموزش خواهیم داد.

معمولاً سناریو  خطای 404 وردپرس یک کاربر می‌تواند به ناحیه مدیریت وردپرس و صفحه اصلی وبلاگ خود دسترسی داشته باشد، اما هنگام دسترسی به یک پست با پیغام خطای: 404 Not found روبرو می‌شود. نگران نباشید، بیشتر مواقع پست‌های شما از بین نمی‌رود و جایشان امن است. معمولاً این اتفاق زمانی می‌افتد که فایل htaccess. شما حذف شده باشد و یا قوانین بازنویسی با اشتباه روبرو شود. کاری که باید انجام دهید تعمیر پیوند‌های یکتا (permalinks) در تنظیمات است.

به آدرس Settings > Permalinks بروید، و برروی گزینه ذخیره تغییرات کلیک کنید.

 

رفع خطای وردپرس
تنظیم پیوندهای یکتا در وردپرس

این کار موجب می‌شود تنظیمات پرمالینک شما بروز رسانی و قوانین بازنویسی تنظیم شود. در بیشتر موارد این راه‌حل خطای 404 پست‌ها در وردپرس را برطرف می‌کند. با این حال، اگر مشکل شما مرتفع نشد، باید فایل htaccess. را بصورت دستی بروزرسانی کنید.

با استفاده از FTP به سرور خود متصل شوید، و فایل htaccess. که در همان مسیرِ پوشه‌های wp-content و wp-includes قرار دارد را تغییر دهید. ساده‌ترین کار این است که فایل را بطور موقت از طریق تغییر سطح دسترسی به 666، قابل نوشتن کنید. سپس راه‌حل اصلی را دوباره تکرار کنید. فراموش نکنید که سطح دسترسی را به 660 بازگردانید. همچنین می‌توانید این کد را بصورت دستی در فایل htaccess. خود اضافه کنید:

# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا